.

.

Witzest Tirkizna Tulipana Zavjese Za Tuširanje Vintage Cvjetnih Zavjesa Za Tuširanje Country Cvijet Zavjese Za Tuširanje Inspirativna Citat Zavjese Za Tuširanje Poliester 72x72 U.

Witzest Tirkizna Tulipana Zavjese Za Tuširanje Vintage Cvjetnih Zavjesa Za Tuširanje Country Cvijet Zavjese Za Tuširanje Inspirativna

ILS 23.98

הנגישות
במלאי

[Size zavjese za tuširanje Witzest] Mjeri 72 cm u širinu i 72 cm u dužinu.Standardna veličina je nužno odgovarati za većinu kade i tuš kabine. [Metalni umetci] Svaka zavjesa za tuširanje ima 12 metalne cijevi, ona može smjestiti do svakodnevnu upotrebu.S 12 kuke, lako se instalira i gaćice. [Tmultiple Ciljeve] To je jedinstveni uzorak dizajna zavjese za tuširanje Witzest može koristiti ne samo kao zavjesu za tuširanje, ali i kao pozadina za zavjesa, tapeta, pozadine septuma. [Ponude za pranje] možete odabrati stroj pranje ili щадящую stroj pranje.Ne koristite izbjeljivač da se ne ošteti slika proizvoda. [Genijalne ponude] Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, molimo da nas pustiti znati.Svakako ćemo odgovoriti za vas.

פרמטרים של מוצר

מוצרים דומים