.

.

Vijak сплющенной glave Qiilu, velika moć mnoge koristi izgledaju fantastično Vijke Konus Titan legure Niske temperature za mtb(šareni, M5x16)

Vijak сплющенной glave Qiilu, velika moć mnoge koristi izgledaju fantastično Vijke Konus Titan legure Niske temperature za mtb(šareni,

ILS 12.44

הנגישות
במלאי

Mnoge koristi posebno u sportu, automobilske industrije, utrkama, bicikl i tako dalje.Četiri različite boje na odabir.Odlična sposobnost da izdrži visoke i niske temperature.Izrađen je od legure, koja ima visoke čvrstoće, male težine, otporne na koroziju i trajnosti.To ne samo da izgleda fantastično, ali i odlično funkcionira za vas.Opis : poznat po svojim visoka čvrstoća, trajnost, izdržljivost, a također lagan i otporan na koroziju.On ima veliku sposobnost da izdrže visoke i niske temperature.On također ne uzrokuje koroziju i služe dugo, ako je izložen slanoj vodi.Ne samo da je to najbolja opcija, od čelika, ali i čudan jedinstveni dizajn.Dolaze s višestrukim izborom boja na izbor.Mnoge koristi posebno u sportu, automobilske industrije, utrkama, bicikl, motocikl i tako dalje.Nadam se da ćete biti zadovoljni ovim proizvodom i preporučiti svakome tko čeka jake, nekorodirajućih, načičkana iz vijka.Značajke : 1. Izrađen je od legure visoke čvrstoće, lagan, otporan na koroziju i izdržljiv.2. Velike sposobnosti da izdrži visoke i niske temperature.3. Četiri različite boje na odabir.4. Ne samo da izgleda fantastično, ali i odličan za vas.5. Mnoge aplikacije, pogotovo u sportu, automobilske industrije, utrkama i tako dalje.Tehničke karakteristike : Materijal : Alloy Color : zlatna, šarene, crna, srebrna(opcionalno) Ukupna dužina : cca. 2.1 cm / 0.82"Težina : pribl. 3 g Broj : 1 kom. Dimenzije : kao što je prikazano na slici Upućivanje uključuje : 1 x s podloškom Napomena : 1. Moguća su odstupanja u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran jednako, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molimo vas da u prirodi prevladava. 3.Molimo, imajte na umu da je novi tip i stari tip za ovaj proizvod šalju se nasumično, i pobrinite se da vam to neće smetati prije naručivanja.

פרמטרים של מוצר

מוצרים דומים