.

.

BDRPZX Vodeni Zumbul u koju su utkane Košara s Lučnim Ručke za Skladištenje Smeća Odjeća Igračka Košarica Za Pohranu

BDRPZX Vodeni Zumbul u koju su utkane Košara s Lučnim Ručke za Skladištenje Smeća Odjeća Igračka Košarica Za Pohranu

ILS 331.37

הנגישות
במלאי

[Prirodnih materijala] : Jednostavna ručno ispleten od pruća trava хулу, zbirka stvari narodnih rukotvorina, prirodni i univerzalni retro stil, lijep i jedinstven!. [Ткацкая struktura morskih algi] : Prirodni vodeni zumbul (morska trava), сплетенное тканое vlakana za poboljšanje čvrstoće i trajnosti. [Solidne] : Slama košarica za pohranu, visoka praktična vrijednost, dizajn ručke s obje strane, lako odabrati i implementirati, fleksibilan i nije lako razbiti. [Multi-purpose] : košara za pohranu, nakit, kreativne kutije za pohranu, izleti, trgovine košare, torbe plaža, poklopci, saksije, kutije za spremanje igračaka i sl. [Primjenjiv na bilo koju obiteljsko prostoru] : Boje su jednostavne i lako se spremaju.Bez obzira na to je li on u dnevnoj sobi, studiju ili spavaćoj sobi, on je zgodan i приличен.Vratite se do prirodnog i jednostavnog životnog odnosu.Detalji proizvoda : Kutije za pohranu ima jednostavan i elegantan dizajn.Tkane od prirodnih ekološki prihvatljivih materijala.Dizajn željeznog bara čvrst.Odgovara bilo gdje u kući!specifikacija : Ime : Storagebasket Style : Nordicpastoral style Material : water hyacinth Craft : hand weaving Size : 20*34*43cm Note : Kada je ručni rad, prirodne karakteristike materijala mogu postojati, kao što su fiksne mreže neravni,prekinute pruge, razlika je u boji i sl. Su normalne pojave.Ne stavljajte ga u высокотемпературный izvor topline ili u mračnu i tamnu srijedu, kako bi izbjegli oštećenja.●Napomene : _BOS_ Sve ukrasne elemente u slici ne ulaze u opseg naših proizvoda.◆Pri ručnom mjerenju veličine proizvoda obično se formira mala pogreška u 1-3 vidi◆zbog razlike između zaslona i snimanja fotografije, može biti razlika u boji između slike i stvarnog objekta.molimo vas, obratite se na stvarni objekt!◆Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama,molimo vas, dajte nam dobru podršku, hvala.

פרמטרים של מוצר

Name:
Storagebasket
Style:
Nordicpastoral style
Material:
water hyacinth
Craft:
hand weaving
Size:
20*34*43cm
Note:
When handmade, the natural characteristics of the material may exist, such as fixedburrs,broken strips, color difference, etc. are normalphenomena. Do notplace it in a high-temperature heat source or in a dark and dark environment to avoid damage.
●Notes:
◆All the decorative items in thepicture are not within the scope of ourproducts. :
◆By manually measuring theproduct size, a small error of 1-3 cm is usually generated. :
◆Due to the differencebetween display and shooting, there maybe color differencebetween thepicture and the actual object.please refer to the actual object! :
◆If you are satisfied with ourproducts and services,please give us favorable support, thank you. :

מוצרים דומים