.

.

Yivibe Polica za Kupaonicu, Jaka, Izdržljiva Hrđe Puni Alati Povoljno Skladištenje Kupaonica Zidovi Stalak za Prtljagu je Lako Postaviti za Kuhinje za Wc Kupaonica(crna 60 cm)

Yivibe Polica za Kupaonicu, Jaka, Izdržljiva Hrđe Puni Alati Povoljno Skladištenje Kupaonica Zidovi Stalak za Prtljagu je Lako Postaviti

ILS 148.80

הנגישות
במלאי

Jednostavan elegantan Moderan dizajn i jednostavan stil zidne police za kupatilo su pogodne za različite stilove uređenja.Jednostavnost instalacije : Zidni stalak za prtljagu kupaonice ne zahtijeva složene operacije i može se koristiti nakon instalacije pomoću jednostavnih alata.Odličan materijal : Polica za kupatilo je napravljen od aluminijske legure, otporan na hrđu, izdržljiv i trajan.Puna alata : klinasto od aluminijske legure je opremljen raznim alatima, jednostavan za korištenje, kako bi zadovoljili vaše potrebe.Praktičan pohranu : Zidni polica za kupaonicu instaliran na zidu koji ne zauzimaju prostor u prostoriji i lako se čuva.Značajke : 1. Praktičan pohranu : Zidni polica za kupaonicu instaliran na zidu koji ne zauzimaju prostor u prostoriji i lako se čuva.2. Jednostavan elegantan Moderan dizajn i jednostavan stil zidne police kupaonice su pogodne za različite stilove uređenja.3. Jednostavnost instalacije : Zidni stalak za prtljagu kupaonice ne zahtijeva složene operacije i može se koristiti nakon instalacije pomoću jednostavnih alata.4. Puna alata : Ormar zid aluminijske legure opremljen sa različitim alatima, jednostavan za uporabu, kako bi mogli zadovoljiti svoje потребностямы.5. Odličan materijal : Polica za kupatilo je napravljen od materijala aluminijske legure, dokaz hrđe, jake i trajne.Kako se koristi : Pomoću vijaka za pričvršćivanje na стенЕспецификация : Vrsta proizvoda : Zidna polica za kupaonicu Materijal : aluminijska legura Namjena : Za postavljanje predmeta Težina : Cca. 511g / 18.0 oz Popis paketa : 1 x Zidna polica za kupaonicu Shelf2 x Screw2 x Proširenje Tube2 x Ukrasni poklopac.

פרמטרים של מוצר

Item Type:
Bathroom Wall Rack Shelf
Material:
Aluminum Alloy
Purpose:
For Placing Items
Weight:
Approx. 511g / 18.0oz
Package List:
1 x Bathroom Wall Rack Shelf2 x Screw :
2 x Expansion Tube :
2 x Decorative Cover :

מוצרים דומים