.

.

Bamboo Cotton Pad, Double-Sided Effect Šminka Maknuti Jastučići Soft Skin Easy Carry for All Skin Type for Baby Face(frotir tkanina)

Bamboo Cotton Pad, Double-Sided Effect Šminka Maknuti Jastučići Soft Skin Easy Carry for All Skin Type for Baby Face(frotir tkanina)

ILS 11.23

הנגישות
במלאי

Izvrsno je fiksna u vodi, suha i vlažna, ne iritira kožu, omekšava kožu.To je lako očistiti, staviti u odgovarajući mrežica vrećicu i baciti u perilicu.Sredstvo za skidanje šminke i za njegu kože, jednostavan za korištenje, može se lako izbrisati ruž za usne i druge šminke.Možete ga koristiti za brisanje i čišćenje, kao i zamjena ručnika za brzo uklanjanje masnoće i kozmetički ostataka.Sprijeda-frotir tkanina od бамбукового vlakana, a straga-vuna od бамбукового vlakana, ugodno je na dodir.Značajke : 1. Sprijeda-frotir tkanina od бамбукового vlakana, a straga-vuna od бамбукового vlakana, ugodno je na dodir.2. Sredstvo za skidanje šminke i za njegu kože, jednostavan za korištenje, lako može obrisati ruž za usne i druge šminke.3. Izvrsno učvrstite u vodi, suha i vlažna, a ne ljutiti kožu, смягчайте kožu.4. Možete ga koristiti za brisanje i čišćenje, kao i zamjena ručnika za brzo uklanjanje masnoće i kozmetički ostataka.5. To je lako očistiti, staviti u odgovarajući mrežica vrećicu i baciti u perilicu.Specifikacija : Tip elementa : Sredstvo za skidanje šminke Pads Function : 1 : Pogodan za sve tipove kože : suhu, masnu i osjetljivu kožu.2 : Mogu se koristiti za svakodnevno čišćenje lica.3 : Vrlo odgovara za uklanjanje šminke : kao sjenilo, maskara, guba i druga šminka.4 : Mogu se koristiti za čišćenje lica dojenčad i malu djecu : oči, nos, i stranka.5 : Male veličine, odgovara za nositi, stavite ga u putnu torbu, a tijekom vježbanja možete ga staviti u sportsku torbu.6 : Višekratnu upotrebu, vrlo ekološki.Popis paketa : 1 x Jastučiće za skidanje šminke.

פרמטרים של מוצר

Item Type:
Makeup Remover Pads
Function:
1:
Suitable for all skin types
2:
Can be used for daily facial cleansing.
3:
Very suitable for makeup removal
4:
Can be used for facial cleansing of infants and young children
5:
Small size, suitable for carrying, put it in a travel bag, and when exercising, you can also put it in a sports bag.
6:
Reusable, very environmentally friendly.
Package List:
1 x Makeup Remover Pads :

מוצרים דומים