.

.

ARCH Mechanic Plastic spora vožnja, spora vožnja sa univerzalnim kotača i prijenosni ručka,Ergonomsko kućište, лежачей ploče s istančanim pričvršćivanja vijcima - 350 kilograma nosivosti Crvena (boja : svijetlo siva)

ARCH Mechanic Plastic spora vožnja, spora vožnja sa univerzalnim kotača i prijenosni ručka,Ergonomsko kućište, лежачей ploče s istančanim

ILS 210.04

הנגישות
במלאי

▶Spora vožnja wheel koristi puni čelična lopta kao upravljača, što je povoljno i brzo za korištenje. ▶Pojačanje vijaka Koristite pojačanje vijaka kako bi se osigurala stabilnost proizvoda. ▶Prijenosni ručka Dizajn ručke čini ga ugodnim nakon posla, brzo se kreće i lako se prenosi. ▶Krupan ergonomski dizajn sa otpornost na udarce pruža dodatnu udobnost za korisnika.Polako sjedi na kraj lijana i sjesti nazad, da stavi glavu na mekani naslon za glavu, tako da ćete dobiti dodatno olakšanje. ▶Mi smo uvijek odgovorni za naše proizvode, molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih problema, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata.Plastični лежачая odbora spora vožnja je vrlo izdržljiv.Ručka za lako penje, uspostavlja se ili se prenosi, a također ima ergonomski dizajn■ Tehnički podaci proizvoda■ Vez Križem Paket uključuje : ◆Materijal : PE1 spora vožnja leži glačanje samo■ Savjet : ◆ Mi prodajemo samo лежачую odbora spora vožnja , ne uključujući druge ukrase.◆ Ne dodirujte i ne budite blizu izvoru vatre, kako bi se izbjeglo savijanje topljenja _BOS_ zbog problema sa rasvjetom, prikaza i sl. Razlika u boji proizvoda je normalno.◆Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo vas da ostavite nam poruku i mi ćemo vas kontaktirati u roku od 24 sata.

פרמטרים של מוצר

מוצרים דומים