.

.

Yesland 3 Pakiranje Bento Box, Pšenice slama 3-u-1 Ležište Japanski Ručak-boks sa Žlicom i Vilicom, 2-ярусные Штабелируемые Ručak-kontejneri za djecu i odrasle (bež, ružičaste i zelene, 950 ml))

Yesland 3 Pakiranje Bento Box, Pšenice slama 3-u-1 Ležište Japanski Ručak-boks sa Žlicom i Vilicom, 2-ярусные Штабелируемые Ručak-kontejneri

ILS 31.48

הנגישות
במלאי

Paket uključuje.Vi ćete dobiti 3 kom kutije bento u bež, roza i zelena boja. 3 žlice + 3 vilice.Dužina viljuške i žlice iznosi oko 6,5 cm.Razdvajanja i штабелируемая dizajn.Svaka kutija bento ima 2-slojni kontejneri, 3 ureda, 1 žlicu i 1 utikač.Prvi sloj ima силиконовое prsten, a drugi sloj je čvrsto zatvoren.Čuvajte hranu svježom i slobodne od nečistoća.Možete jednostavno ga stavite u torbu, ne brinući se o протечке.Odgovarajuću veličinu.Svaki ručak kućište ima dimenzije 7(D) x 4,5(Š) x 3,5(U) inča.Dovoljno velik za smještaj obrok odraslima ili djecom.(Kapacitet : 950 ml. ).Prirodni siguran materijal.Kontejneri za ланча Yesland proizvedeni od prirodnih pšenice vlakana i hrane polipropilenska plastike, koji su vrlo zdravi i izdržljivi.Možete uživati u ukusnoj hrani svaki dan.Mikrovalna pećnica sigurno i lako se čisti.Možete podgrijati hranu u mikrovalnoj pećnici.I jednostavno se lako čisti te ručak kutije vodom.Najbolji radni ručak-boks za djecu i odrasle.Zadovoljite svoje potrebe za večeru.Osnovne karakteristike : . 1. Dizajn tipke za jednostavno korištenje. 2. Sloj 2 i 3 pretinca. 3. Силиконовое o-prsten.Vi ćete dobiti 3 kom kutije bento u bež, roza i zelena boja. 3 žlice + 3 vilice.Dužina viljuške i žlice iznosi oko 6,5 cm.Svaka kutija bento ima 2-slojni kontejneri, 3 ureda, 1 žlicu i 1 utikač.Prvi sloj ima силиконовое prsten, a drugi sloj je čvrsto zatvoren.Čuvajte hranu svježom i slobodne od nečistoća.Možete jednostavno ga stavite u torbu, ne brinući se o протечке.Svaki ručak kućište ima dimenzije 7(D) x 4,5(Š) x 3,5(U) inča.Dovoljno velik za smještaj obrok odraslima ili djecom.(Kapacitet : 950 ml. ).Kontejneri za ланча Yesland proizvedeni od prirodnih pšenice vlakana i hrane polipropilenska plastike, koji su vrlo zdravi i izdržljivi.Možete uživati u ukusnoj hrani svaki dan.Možete podgrijati hranu u mikrovalnoj pećnici.I jednostavno se lako čisti te ručak kutije vodom.Najbolji radni ručak-boks za djecu i odrasle.Zadovoljite svoje potrebe za večeru.Osnovne karakteristike : 1. Dizajn tipke za jednostavnu uporabu. 2. Sloj 2 i 3 ureda. 3. Силиконовое o-prsten.

פרמטרים של מוצר

מוצרים דומים