.

.

PIAOLING Worldwide Univerzalni Adapter,Jaki univerzalni utičnica za putovanja s 4 USB Multi-Nation Travel Accessories (boja : crvena veličina : 2usb)

PIAOLING Worldwide Univerzalni Adapter,Jaki univerzalni utičnica za putovanja s 4 USB Multi-Nation Travel Accessories (boja : crvena

ILS 95.10

הנגישות
במלאי

【VIŠENAMJENSKI adapter】 : svestran 224 zemljama, pogodan za putovanja u inozemstvo ili na posao, ovo je idealno rješenje za vaše globalne putovanja. 【Više SUČELJA USB】 : 3-5 elektronički uređaji mogu biti spojeni istovremeno vam pružajući jednostavan način putovanja. 【МУЛЬТИЗАЩИТА, SIGURNOST I STABILNOST】 : On je u skladu s nacionalnim standardima sigurnosti i integriranu мультизащиты za učinkovito izbjeći potencijalne opasnosti za sigurnost, kao što su prenapona, preopterećenja struje, pregrijavanja i tako dalje. 【MALI I ZGODAN ZA nošenje】 : Cijelo tijelo je nježan i mali, koji ne zauzima prostor i lako se prenosi.Također je moguće staviti u školske torbe, torbe i koferi. 【SIGURNOST certified adapter】 : Adapter prošao certifikat FCC, CE i Ro HS.Product Name : Višenamjenski kabel za punjenje adapter za putovanja Ukupna veličina : 65x55x50mm Material : PC (vatrostalna 94 V0) /ABSRated napon : 100-240 ACRated struja : 2.4 A 20/60 Hz USB izlaz : 5 V 5.0 A/3.4 AWeight : 118g.

פרמטרים של מוצר

מוצרים דומים