.

.

M. 2 M Ključ NVMe SSD na PCI-e PCIe x1 Adapter Riser Card Fleksibilan Flat kabel M2 keyM PCI-Express (pci Express 1x Gen3.0 R14SF (100 cm)

M. 2 M Ključ NVMe SSD na PCI-e PCIe x1 Adapter Riser Card Fleksibilan Flat kabel M2 keyM PCI-Express (pci Express 1x Gen3.0 R14SF

ILS 40.95

הנגישות
במלאי

Prednost žice, koristeći njemački patentirani uvezene žice, koristeći tajvanski uvezene kvalitetan priključak, высокочастотная podržava PCIe 3.0 stabilan prijenos.Prednost duljine kabela od 5 cm do 1 m, duljina žice se može prilagoditi prema potrebama klijenta.Diferencijalni signal nema prolazni dizajna, nema problema, slabljenje signala smetnje паразитной kapaciteta i паразитной induktivitet, i nema mikro-kratkog spoja CAF, i proizvod je izdržljiva.Proizvod se koristi visokokvalitetni materijali, preciznost izrade tiskanih pločica, debljina bakra утолщена do 1 unce, sadržaj zlata u zlatnom prst dovoljno позолоченная noga ima dobru vodljivost, što može smanjiti plavi ekran nesreće uzrokovane povećanjem oksidacije i otpornost na rđu.Slanje signala je stabilna u punoj brzini, i nema problema s kompatibilnošću.Kabel koji se koristi u samom proizvodu, vrlo izdržljiva.On je zaštićen brtvom tiskane ploče debljine 3 mm na mjestu zavarivanja metala i pričvrstiti vijke i matice.Proizvod je izdržljiv i robustan, otporan na вытягиванию, противоинтерференционен i neće biti slomljena.Problem sa noktima.Žica se može savijati i slagati, ali ne utječu na njegovo korištenje.Naziv proizvoda : PCIe x1 na M. 2 NVMe proizvoda Model : R14 SF Brzina prijenosa : PCIe3.0 x1 puna brzina, 8 G/bps (maks.) Dužina žice : 3 ~ 100 cm, dužina može biti postavljena Obavijest o kupnji : 1. Morate odrediti smjer, kada priključite kabel.Ne preokrenite pločicu i savijanje, ne dopustite gori opreme. 2. Sve vrste stanja matične ploče i opreme, kao što su signal sposobnost vožnje, razlikuju, rezultati našeg ispitivanja ne jamče, da je to isto što i vaši rezultati testa.Morate znati da dok koristite produžni kabel, signal će imati gubitak.Kupac koji zahtijeva savršeno, molim vas, ne kupujte. 3. Grafička kartica ili matična ploča-to je elektronska oprema, koja je s vremenom će se povećati i oksidirati.On će postati nestabilan, ako se spojite cijev.Ne podržava staru opremu.Uređaj koji je više od četiri godine, molim vas, ne kupujte. 4. Koristite samo za testiranje proizvoda, ako je u druge svrhe ili nemaju sposobnosti DIY, molim vas, ne kupujte.

פרמטרים של מוצר

מוצרים דומים