.

.

FREEORR 2Pcs Hairline Powder Magical Instantly Hair Line Shadow Quick Cover Hair Root Concealer with Puff Touch, Root Cover Up for Thinning Hair, Vodootporan, ne ljepljiv (D-Srednje smeđa)

FREEORR 2Pcs Hairline Powder Magical Instantly Hair Line Shadow Quick Cover Hair Root Concealer with Puff Touch, Root Cover Up for

ILS 22.48

הנגישות
במלאי

1.[ Lako nositi sa sobom ] Džep paket je vrlo pogodna, da ga stavite u torbu, ruksak.Možete pokriti svoje tanke kose za 1 minutu.Uredite svoju kosu, kada vam je potrebno, bez obzira kada je, prije odlaska, na poslovnom putu ili na dan ili više. 2.[ Jednostavnost u korištenju ]- Otvorite donji dio napuhati, namočenom u odgovarajućem broju za pecivo, i lagano spustite u prahu duž korijena dlaka dlake ili lagano похлопайте prah na rubu dlaka dlake, od svijetlo do tamno.Lagano похлопайте пуховкой. 3.[ Trenutna sjena za kosu ] Odmah korektor za korijena kose direktno za pokrivanje korijena, i on radi magično, i on se lako veže s vašim postojećim kose, stvarajući potpuno prirodan izgled super, lako se nanosi, izgleda da je 100% prirodno. 4.[Sigurne sastojke] Odmah pokrivaju sijede ili tanku kosu, bez nasilja, glavni sastojak prah za kosu je pčelinji vosak, ne šteti prirodi kose. 5.[Dostupne boje] Odaberite boju osnove u skladu sa svojim vlastitim bojom kose.Crna boja je pogodan za osobe s crnim i sijedom kosom.Smeđa boja je pogodan za osobe s prirodnim kestena ili u boji kestena kose.Zlatna boja-medium-zlatni, pogodna za osobe s prirodnim svjetlom i обесцвеченными kose.U čemu je stvar?To je prah za kosu, koji može pomoći u vašu frizuru.Učinite svoju kosu više debela i lijepa.To je dobar proizvod za njegu kose.Unutar postoje ogledala i zatezanja, možete ga koristiti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, izlučivati svoju draž.Dostupne boje : Kombinirati boju kose za idealan spoj i neka vam ostaviti savršen dojam izgleda.Ne brinite, da on padne na jastuk nakon korištenja.Savjeti za polaganje : 1. Operite kosu i osušite ih . 2. Dip se prah koji se u željenu formu. 3. Jednostavno koristite toplu vodu i šampon, lako ga ukloniti.

פרמטרים של מוצר

מוצרים דומים